N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Beklede vorken

Lift Truck Attachments B.V. Drunen levert beklede vorken voor uw heftruck. De vorken kunnen bekleed worden met RVS  314 of 316 voor EX inzet of polyurethaan (PU) in verschillende hardheden  om beschadiging van de producten tegen te gaan en het voorkomen van schuiven van de last op de vork . U kunt de beklede vorken bij ons nieuw kopen.

Beklede vorken kopen bij Lift Truck Attachments B.V. Drunen

Voor het kopen van beklede vorken heeft Lift Truck Attachments B.V. een uitgebreid assortiment beschikbaar. Wij zijn allround in heftruck voorzetapparatuur. Zo leveren wij onder meer vorken met polyurethaan bekleding. Met deze bekleding zal de beschadiging van uw last beperkt worden. Polyurethaan is leverbaar in verschillende hardheden en kleuren voor alle afmetingen. De voordelen van deze bekleding op uw vorken:

  • Het voorkomt het glijden van de lading;
  • Het beschermt uw lading wanneer deze kwetsbaar is;
  • Het werkt geluiddempend.

Daarnaast is deze bekleding bijzonder slijtvast. Wij geven u graag advies over al onze mogelijkheden.

Meer informatie

Wanneer u interesse heeft om beklede vorken voor uw heftruck aan te schaffen of te huren dan voorzien de medewerkers van Lift Truck Attachments B.V. Drunen u graag van een passend advies. Het is ook mogelijk om (gebruikte) heftruck voorzetapparatuur voor een langere periode te huren. Wij zijn gevestigd in Drunen, maar leveren in de hele Benelux. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar: +31 (0)73 – 640 00 52

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux