N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Big bag handler

 

De big bag handler is een speciale heftruckvork die wordt gebruikt voor het optillen en verplaatsen van de zogenaamde big bags. Deze speciaal ontworpen heftruckvork zorgt ervoor dat u efficiënter, zorgvuldiger en bovenal veiliger kunt werken. Het probleem dat zakken van de heftruck afvallen, is dankzij de big bag handler verleden tijd. Werkt u binnen uw bedrijf regelmatig met big bags? Koop of huur dan een geschikte heftruckvork bij Lift Truck Attachments B.V. Drunen.

Laat u adviseren bij aanschaf van een big bag handler in Drunen

In ons assortiment vindt u handlers in verschillende formaten. Zo vindt u voor vrijwel elke heftruck een geschikt opzetstuk. Wanneer u een nieuwe heftruckvork voor uw heftruck gaat aanschaffen, is het belangrijk dat het opzetstuk aansluit op de heftruck én uw toepassing. Om u te helpen uw productiviteit te verhogen en hiermee de efficiëntie van uw bedrijf te verbeteren, adviseren wij u graag. Neem hiervoor contact met ons op of kom langs bij ons kantoor in Drunen.

Koop óf huur uw big bag handler

Indien u binnen uw bedrijf veelvuldig met big bags werkt, is het aan te raden om te investeren in een eigen big bag handler. Zo zorgt u er uiteindelijk voor dat de kosten per draaiuur minimaal zijn. Werkt u incidenteel met big bags? Of slechts voor een bepaalde periode? Bekijk dan ook zeker onze mogelijkheden tot huren. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen of voor advies op maat, mag u ons altijd bellen. U bereikt ons via +31(0)73 640.00.52

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux