N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Heftruck lepel

 

Voor uw heftruck en bijpassende lepel biedt het assortiment van Lift Truck Attachments B.V. Drunen diverse mogelijkheden. U kunt bij ons zowel uw materiaal aanschaffen als huren, ook gedurende een langere tijd. Wij zijn gevestigd in Drunen, maar voorzien heel de Benelux van de beste kwaliteit materialen.

Variaties in uw heftruck en lepel

Een heftruck, ook wel vorkheftruck of forklift genoemd, is een transportmiddel dat hoofdzakelijk gebruikt wordt voor het vervoeren van goederen die op een pallet staan. Kenmerkend voor deze trucks is de vork, die men ook wel de lepels noemt. Dit zijn de twee uitstekende metalen stangen aan de voorzijde, die gemakkelijk onder een pallet gereden kunnen worden. Het soort heftruckvoorzetapparaat en lepel die geschikt zijn voor het transport van uw goederen, is afhankelijk van uw machine en vracht. Wij geven u graag een passend advies over de lepels die geschikt zijn voor de capaciteit van uw heftruck en een passende vorkdoorsnede.

Vraag om een passend advies

Wanneer u een passend advies wenst over de geschikte heftruck voorzetapparaat en lepel voor uw vracht, neem dan vandaag nog contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 640 00 52. Wij zijn allround in heftruck voorzetapparatuur. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden en voorzien u van een passend advies over het geschikte heftruck voorzetapparaat en lepels.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux