N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Kraanarm heftruck

 

Van een kraanarm voor uw heftruck, tot een manbak, vatengrijper, schepbak of andere special, Lift Truck Attachments B.V. Drunen levert een compleet gamma van voorzetapparatuur. Al onze apparaten worden ‘custom made’ vervaardigd. Zo past het altijd bij uw wensen.

Kraanarm voor uw heftruck

De kraanarm voor uw heftruck van Lift Truck Attachments B.V. Drunen is snel en eenvoudig te bevestigen en flexibel inzetbaar. Daardoor zijn onze kraanarmen uitermate geschikt voor het laden en lossen van bijvoorbeeld lange goederen en machineonderdelen. Lift Truck Attachments B.V. beschikt in Drunen over een grote verhuurvloot heftruck voorzetapparatuur, bestaande uit meer dan 300 apparaten. Naast kraanarmen voor de heftruck beschikken we over een uiteenlopend portfolio van eenvoudige vatengrijpers tot hydraulische pallet omkeerders. Wij zoeken altijd in overleg met de klant naar een passende oplossing voor de handeling.

Meer weten?

Wanneer u interesse heeft om een kraanarm voor de heftruck bij ons aan te schaffen of te huren, kunt u vrijblijvend contact met ons op te nemen door te bellen naar +31 (0)73 – 640 00 52. De apparaten kunnen in overleg binnen enkele dagen worden aangepast en verstuurd. Montage op locatie door onze servicedienst is uiteraard ook mogelijk. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en zijn u graag van dienst.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux