N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Kraanhaak

 

Wanneer u een kraanhaak bevestigt aan uw heftruck, is het niet alleen mogelijk om voorwerpen van onder op te tillen, maar kunt u een lading ook vanaf de bovenkant optillen. Op deze manier haalt u het maximale uit de functionaliteiten die de heftruck biedt. Lift Truck Attachments B.V. Drunen is uw professionele partner voor het kopen of huren van een kraanhaak en andere hulpstukken voor uw heftruck.

Verhoog uw productiviteit door gebruik van een kraanhaak

Door gebruik te maken van kwalitatieve, passende en geschikte onderdelen, haalt u het optimale rendement uit uw heftruck. Daarom is het belangrijk dat de kraanhaak die u koopt of huurt precies past bij de toepassing waarvoor u het onderdeel wilt gebruiken. Om u te helpen uw productiviteit te maximaliseren, bieden wij u persoonlijk advies bij het kiezen van de meest geschikte onderdelen en uitbreidingen voor uw heftruck. Neem contact met ons op en ontdek onze uitstekende dienstverlening.

Meer dan alleen verkoop en verhuur van heftruckonderdelen

Wist u dat u bij ons terechtkunt voor meer dan alleen het kopen en huren van heftruckonderdelen van de hoogste kwaliteit? Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres wanneer u onderhoud wilt laten verrichten aan uw kraanhaak of andere heftruckonderdelen. Ook wanneer u een defect heeft aan uw heftruck, zijn wij dé partner voor het herstel ervan. Gebruikmaken van onze dienstverlening? Of meer informatie over de kraanhaken die u bij ons kunt kopen en huren? Neem contact op door te bellen naar +31(0)73 640.00.52

 

Andere interessante pagina’s:

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux