N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Manbak heftruck

 

Van een manbak voor uw heftruck tot een vatengrijper, schepbak of andere special, Lift Truck Attachments B.V. beschikt over een uitgebreid assortiment voorzetapparatuur.

Manbak heftruck van Lift Truck Attachments B.V.

Een manbak, ook wel een werkbak of werkkooi genoemd, kunt u eenvoudig bij ons aanschaffen of huren. Het is ook mogelijk om een manbak voor een langere periode te huren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Het is goed om van te voren te bedenken waar u naar zoekt:

  • Voor hoeveel personen moet de manbak geschikt zijn?
  • Moet er (hand)gereedschap mee?
  • Moet er materiaal mee?

De belading van de werkbak met het aantal personen, het gereedschap en het materiaal mag namelijk niet de werklast overschrijden. Wanneer er op hoogte ingestapt of uitgestapt moet worden, moet dit ook van tevoren aangevraagd worden en de personen die zich in de manbak bevinden moeten een valbeveiliging dragen. Zo zorgt u ervoor dat er veilig gewerkt wordt in de manbak op uw heftruck.

Vraag naar onze mogelijkheden

Wanneer u een manbak voor uw heftruck wil aanschaffen of huren bij Lift Truck Attachments B.V. , dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een afspraak plannen door te bellen naar +31(0)73 640.00.52. Onze medewerkers denken graag met u mee over een passende manbak voor de heftruck die past bij uw wensen.

Neem nu contact met ons op!