N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Pallet kantelaar

 

Met het gebruik van een pallet kantelaar breidt u de mogelijkheden die u heeft met uw heftruck aanzienlijk uit. Dit hydraulische voorzetapparaat maakt het mogelijk om niet alleen op de gewenste hoogte, maar ook in de gewenste hoek te werken. De kantelaar wordt bijvoorbeeld gebruikt om goederen nog gemakkelijker uit een pallet te pakken. Meer weten over de mogelijkheden die de machine voor uw bedrijf biedt? Neem contact op en ontvang persoonlijk advies.

Welke pallet kantelaar is het meest geschikt voor uw bedrijf?

De pallet kantelaar is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende formaten en draaihoeken. Hierdoor is er voor verschillende toepassingen een andere pallet kantelaar het meest geschikt. Welk systeem is het meest geschikt voor de werkzaamheden die u vooral uitvoert? Dat is afhankelijk van de aard van uw werkzaamheden. Wij horen hier graag meer over, zodat wij u advies op maat kunnen aanbieden.

Koop of huur uw heftruckvoorzetapparatuur

Bij Lift Truck Attachments B.V. Drunen vindt u een ruim assortiment aan heftruckvoorzetapparatuur dat zowel te koop als te huur is. Indien u verwacht de pallet kantelaar veel nodig te hebben in uw dagelijkse werkzaamheden, is het vaak verstandig om het systeem aan te schaffen. Heeft u de kantelaar slechts voor kortlopend project nodig? In dat geval biedt het een uitkomst om het apparaat te huren. Welke optie kiest u? Bel naar +31(0)73 640.00.52 en laat uw wensen weten. Ook voor meer informatie of persoonlijk advies belt u naar bovenstaand nummer.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux