N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Schepbak

 

Voor zowel het kopen als huren van een schepbak voor uw heftruck, bent u bij Lift Truck Attachments B.V. aan het juiste adres. Schepbakken voor heftrucks zijn er in verschillende formaten en uitvoeringen. Welke is voor uw situatie het meest geschikt? Wij adviseren u hier graag over, zodat u het maximale rendement uit uw heftruckvoorzetapparatuur haalt. Neem daarom gerust contact op en ontvang advies op maat.

Zo zorgt u ervoor dat uw schepbak extra lang meegaat

Wanneer u intensief gebruikmaakt van de schepbak, is het onvermijdelijk dat het onderdeel op den duur gaat slijten. Gelukkig is er een manier om dit zoveel mogelijk tegen te gaan: door uw schepbak en andere heftruckonderdelen regelmatig te laten onderhouden. Ook daarmee zijn wij u graag van dienst. En heeft u al een defect aan uw schepbak? Wij repareren of vervangen hem voor u.

Speciale wensen bij aankoop van uw schepbak? Laat het ons weten!

Heeft u de schepbak nodig voor een specifieke toepassing? Dan is het handig wanneer het onderdeel precies op uw wensen aansluit. Daarom heeft u bij ons keuze uit verschillende typen en formaten schepbakken. Ook is het mogelijk om een schepbak te reviseren, zodat het onderdeel volledig aan uw wensen voldoet. Waarvoor schakelt u ons in? Neem contact op via +31(0)73 640.00.52 en maak uw wensen kenbaar. Indien u nog vragen heeft, mag u ook altijd bellen naar eerdergenoemd nummer.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux