N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Sideshift

Met een sideshift is het mogelijk om beide vorken naar links of rechts te verplaatsen, zonder de heftruck te hoeven verplaatsen. Hierdoor kunt u nauwkeuriger een pallet opnemen of plaatsen.

Sideshift vorken van Lift Truck Attachments B.V.

Met zijschuivers op uw heftruck kunnen de bestuurders aanrijfouten op een gemakkelijke wijze corrigeren, zonder dat zij opnieuw moeten aanrijden. Dit scheelt een hoop tijd in het proces. Zij hoeven de heftruck niet meer in zijn geheel te verplaatsen. De zijverschuivers, ook wel sideshift genoemd, maken het mogelijk om het gehele vorkenbord naar links of rechts te bewegen, zonder dat de heftruck verplaatst hoeft te worden. LTA uit ‘s Hertogenbosch biedt sideshift vorken zowel te koop als te huur aan. Wij beschikken over een eigen verhuurafdeling voor zowel de korte als de lange termijn en door onze grote voorraad kunt u ook al binnen enkele dagen gebruik maken van de zijverschuivers. Dit is erg gemakkelijk wanneer u incidenteel zijverschuivers voor uw heftruck wilt gebruiken.

Contact opnemen

Wanneer u het proces ook efficiënter wil inrichten en benieuwd bent wat de sideshift vorken voor uw organisatie kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met Lift Truck Attachments B.V. op door te bellen naar +31(0)73 640.00.52. Wij zijn gevestigd in ‘s-Hertogenbosch, maar leveren en verhuren onze producten door heel Nederland.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux