N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Tapijtdoorn

Met de tapijtdoorn van Lift Truck Attachments B.V. Drunen worden lasten zoals draadbundels, spoelen, buizen, papier- of tapijtrollen gemakkelijk opgenomen. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad om u zo spoedig mogelijk te helpen. Daarnaast beschikken onze werknemers over de kennis en ervaring om u te voorzien van een professioneel advies op het gebied van voorzetapparatuur voor uw heftruck.

Tapijtdoorn : Lift Truck Attachments B.V.

De tapijtdoorn wordt ook wel een draagdoorn genoemd. Het draagt de last in een horizontale lengterichting. Het is een cilinder die gebruikt kan worden voor ronde voorwerpen zoals buizen, maar ook voor opgerold materiaal zoals tapijten. Sommige systemen worden op de bestaande vorken gemonteerd, waardoor het een snelle en efficiënte oplossing is. De professionals van Lift Truck Attachments B.V. Drunen denken graag met u mee over de mogelijkheden. Wij bieden de tapijtdoorn ook te huur aan, mocht u het tijdelijk willen gebruiken. Daarnaast is onze service afdeling bereikbaar voor service aan uw tapijtdoorn, onze eigen technische dienst is zelfs beschikbaar voor de gehele Benelux.

Uitgebreide mogelijkheden

Wanneer u interesse heeft in onze tapijtdoorn, dan bespreken wij graag de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op door te bellen naar onze medewerkers in Drunen via +31 (0)73 – 640 00 52.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux