N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Vatengrijper

 

Een vatengrijper is één van de talrijke oplossingen van Lift Truck Attachments B.V. Drunen voor het behandelen en verplaatsen van vaten.

Vatengrijper van Lift Truck Attachments B.V. Drunen

Wanneer u interesse heeft in een vatengrijper van Lift Truck Attachments B.V. dan is het goed om te bedenken waar u precies naar op zoekt bent, omdat de mogelijkheden talrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Bent u op zoek naar een grijper die geschikt is voor kunststof of stalen vaten, of voor allebei?
  • Welke diameter hebben de vaten? Kan dit variëren of werkt u met één afmeting?
  • Hoeveel vaten wilt u tegelijkertijd opnemen?
  • Wilt u de grijper op uw eigen heftruck bevestigen? Kan deze heftruck de capaciteit aan?
  • Zoekt u een grijper met een hijsoog voor eventuele bevestiging aan kranen?

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij beschikken in Drunen over een grote voorraad heftruck voorzetapparatuur, met in totaal meer dan 350 apparaten. Naast vatengrijpers beschikken we over een uiteenlopende vloot van kraanarmen voor de heftruck tot hydraulische palletomkeerders. Hierdoor kunnen wij u niet alleen snel de mogelijkheden voorleggen, maar ook ervoor zorgen dat u op korte termijn over de producten beschikt.

Samenwerken met Lift Truck Attachments B.V. Drunen

Wij bieden zowel producten aan voor de verkoop als voor de verhuur, zowel op korte als op lange termijn. Wanneer u interesse heeft in een vatengrijper van Lift Truck Attachments B.V. gaan wij graag in gesprek met u over de mogelijkheden. Bel vrijblijvend +31 (0)73 – 640 00 52 en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Andere interessante pagina’s:

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux