N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Vatenklem

 

Door gebruik te maken van een vatenklem, maakt u het gemakkelijker om vaten op te heffen met uw heftruck. U kunt bij Lift Truck Attachments B.V. Drunen terecht voor een enkele vatenklem, maar ook voor een dubbele. Wanneer u gebruikmaakt van een dubbele vatenklem is het mogelijk om twee vaten tegelijk te klemmen, waardoor u dus extra efficiënt te werk kunt gaan. Meer weten over de mogelijkheden voor het kopen van een vatenklem? Neem contact met ons op!

Veelzijdige mogelijkheden voor het huren van een enkele of dubbele vatenklem

Heeft u te maken met een tijdelijk project waarbij u vaten moet tillen? Of heeft u om een andere reden tijdelijk een klem nodig voor het tillen van vaten? Dan is het wellicht niet de investering waard om het materieel aan te schaffen. Daarom heeft u bij ons ook de optie om een enkele of dubbele vatenklem te huren. Deze opzetstukken voor uw heftruck zijn voor een korte periode, maar ook voor langere tijd te huren. Neem voor meer informatie over onze huidige voorraden gerust contact op.

Houd uw heftruckonderdelen altijd in topvorm

Om efficiënt gebruik te maken van uw heftruck met dubbele vatenklem, is het belangrijk dat de onderdelen regelmatig worden onderhouden. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Met een periodieke onderhoudsbeurt, zorgen we ervoor dat uw voorzetapparatuur perfect blijft werken. Mocht er toch iets kapotgaan, dan repareren of vervangen we het onderdeel voor u. Ook revisie van het onderdeel is mogelijk, zodat het precies aan uw wensen voldoet.

Gebruikmaken van onze uitstekende dienstverlening?

Of u nu besluit een vatenklem te kopen of huren, onderhouden of repareren, bij ons in Drunen ontvangt u altijd een uitstekende dienstverlening. Bent u benieuwd geworden wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar +31(0)73 640.00.52. Wij voorzien u van advies op maat en beantwoorden al uw vragen.

 

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux