N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Verhuur heftruck voorzetapparatuur

 

Voor de verhuur van heftruck voorzetapparatuur is Lift Truck Attachments B.V. een betrouwbare en ervaren partner. Met een locatie in Drunen met een verhuurvloot van meer dan 350 apparaten bedienen wij een groot deel van de markt in de Benelux.

Verhuur van heftruck voorzetapparatuur door Lift Truck Attachments B.V.

 

Wanneer u zoekt naar een betrouwbare partner die heftruck voorzetapparatuur verhuurt, dan is Lift Truck Attachments B.V. het antwoord. Wij verkopen en verhuren uiteenlopende apparatuur op het gebied van heftruck voorzetapparatuur. Wij beschikken over een eigen verhuurafdeling voor zowel de korte als de lange termijn. Makkelijk als u tijdelijk zoekt naar een aanvulling op uw huidige heftruck voorzetapparatuur, of wanneer uw eigen apparatuur tijdelijk buiten gebruik is. Wij beschikken ook over een volledig uitgeruste werkplaats voor het ombouwen en de revisie van uw apparatuur. Zo kunnen wij ook op korte termijn de verhuur van heftruck voorzetapparatuur regelen, zelfs wanneer u zeer specifieke wensen heeft.

Verhuurmogelijkheden

Bij interesse in de mogelijkheden op het gebied van verhuur van heftruck voorzetapparatuur door Lift Truck Attachments B.V. voorzien wij u graag van een passend advies. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)73 – 640 00 52 en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Wij zijn gevestigd in Drunen, van waaruit wij een groot aantal bedrijven uit de Benelux bedienen.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux