N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Verlengsloffen

 

Bij Lift Truck Attachments B.V. Drunen kunt u verlengsloffen voor de heftruck kopen. Wij verhuren daarnaast ook voor zowel korte als lange periodes heftruck voorzetapparatuur.

 

Verlengsloffen van Lift Truck Attachments B.V. Drunen

Verlengsloffen van LTA is dé ideale oplossing wanneer de lading langer is dan de heftruckvorken die u nu gebruikt. Met verlengsloffen kunt u de lengte met zo’n 50% verlengen. De naam verlengslof wordt gebruikt omdat de verlenging als een slof over de bestaande vorken wordt geschoven. De slof wordt uiteraard achter de bestaande vork vergrendeld. LTA biedt drie varianten: open, gesloten en verzwaarde uitvoeringen. Wanneer u kiest voor verlengsloffen, dan is het goed om te weten dat bij alle vorken en verlengsloffen op verzoek een CE-certificaat wordt geleverd. Daarnaast mag de lengte van een verlengslof maximaal 1,5 maal de lengte van de vorken zijn. Dit kan afwijken wanneer er sprake is van een capaciteit hoger dan 5000 kg of 600 mm.

Neem direct contact op

Wilt u zelf ervaren wat de verlengsloffen van Lift Truck Attachments B.V. voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan nog vandaag contact op met onze medewerkers door te bellen naar +31(0)73 640.00.52. Wij geven u graag meer informatie, of maken vrijblijvend een offerte voor uw bedrijf.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux