N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Verlengvorken

 

Voldoet de reiklengte van uw oorspronkelijke heftruckvorken niet aan uw behoeften, dan is het aan te raden om gebruik te maken van verlengvorken. Hiermee verlengt u de bereikbaarheid van de heftruck met maximaal 60%. Dit is bruikbaar wanneer u bijvoorbeeld een lange lading wilt gaan vervoeren. Bij Lift Truck Attachments B.V. Drunen bent u aan het juiste adres voor zowel het kopen als het huren van verlengvorken voor uw heftruck.

Kies uit verschillende soorten verlengvorken

Om veilig gebruik te maken van de verlengvorken, schuift u deze volledig over de normale vorken van de heftruck heen. Aan de achterzijde zet u de vorken vast met een pen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten verlengvorken. Zo zijn de verlengvorken te koop en te huur in verschillende lengtes. Let er altijd op dat de vorken die u huurt niet te lang zijn voor de lengte van de oorspronkelijke heftruckvorken. Ook heeft u keuze voor open en gesloten heftruckvorken.

Vraag meer informatie op voor de aankoop van verlengvorken

Wanneer u investeert in verlengvorken voor uw heftruck wilt u zeker weten dat de vorken ideaal zijn voor uw heftruck en werkzaamheden. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom ontvangt u altijd persoonlijk advies bij aankoop en bij het huren van heftruckvorken. Ook geven wij u graag meer informatie over de verlengvorken in ons assortiment en de mogelijkheden die wij u bieden. Neem hiervoor contact op via +31(0)73 640.00.52.

Andere interessante pagina’s:

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux