N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Vorkenversteller

 

Door gebruik te maken van een vorkenversteller maakt u werkzaamheden met uw heftruck efficiënter. De vorkenversteller wordt hydraulisch aangedreven en maakt het gemakkelijk om de afstand tussen de palletlepels van uw heftruck aan te passen. Dit is vooral handig wanneer u voorwerpen wilt laden en verplaatsen die niet op een standaard pallet worden aangeleverd. Niet alleen draagt een vorkenversteller bij aan gemakkelijker en veelzijdiger gebruik van uw heftruck, ook zorgt het onderdeel voor een veiligere werkwijze.

Kiest u ervoor om de vorkensteller te kopen of huren?

Indien u regelmatig met voorwerpen werkt die niet op een standaard pallet zijn geplaatst, is het verstandig om een vorkenversteller aan te schaffen. Met het veelzijdige aanbod aan kwalitatief hydraulisch voorzetapparatuur vindt u bij Lift Truck Attachments B.V. Drunen gegarandeerd het juiste onderdeel. Heeft u de vorkenversteller slechts voor korte tijd nodig? Dan is het verstandig het onderdeel te huren. Of het nu gaat om de korte of lange termijn, wij bieden de juiste oplossing voor het huren van een vorkenversteller.

Ontdek onze verreikende dienstverlening

Bent u van plan een vorkenversteller aan te schaffen voor gebruik in uw bedrijf? Of wilt u er juist een huren? In beide gevallen ontvangt u van ons de allerbeste service. Zo adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze, zodat u een hogere productiviteit behaalt. Ook zijn wij u van dienst met het verrichten van onderhoud en reparaties aan uw heftruck en voorzetonderdelen. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Laat uw wensen weten door te bellen naar +31(0)73 640.00.52.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux