N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Zijschuivers heftruck

 

Met zijschuivers van Lift Truck Attachments B.V. Drunen op uw heftruck, kunnen de heftruckbestuurders gemakkelijk de aanrijfouten corrigeren. Dit maakt het handeling proces efficiënter en sneller.

Zijschuivers van LTA op uw heftruck

Met zijschuivers op uw heftruck kunnen de bestuurders aanrijfouten op een gemakkelijke wijze corrigeren, zonder dat zij opnieuw moeten aanrijden. Dit scheelt een hoop tijd in het proces. Zij hoeven de heftruck niet meer in zijn geheel te verplaatsen. De zijschuivers, ook wel sideshift genoemd, maken het mogelijk om het gehele vorkenbord naar links of rechts te bewegen, zonder dat de heftruck verplaatst hoeft te worden. Vanuit Drunen biedt LTA zijschuivers zowel te koop als te huur aan. Wij beschikken over een eigen verhuurafdeling voor zowel de korte als de lange termijn en door onze grote voorraad kunt u ook al binnen enkele dagen gebruik maken van de zijschuivers. Dit is erg gemakkelijk wanneer u incidenteel de zijschuivers voor uw heftruck wilt gebruiken.

Bel ons vandaag nog

Heeft u interesse om de zijschuivers voor uw heftruck bij LTA te huren, of zelf aan te schaffen? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)73 – 640 00 52. Wij maken graag een afspraak om de wensen persoonlijk door te spreken. Ook kunnen wij al een vrijblijvende offerte voor u maken op basis van telefonisch contact.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux