N

Snelle levering van onderdelen

N

Professionele servicedienst

N

Eigen werkplaats

Onderhoud heftruckvoorzetapparatuur

 

Ook voor het onderhoud van uw heftruckvoorzetapparatuur biedt Lift Truck Attachments B.V. Drunen de service waar u naar zoekt. Wanneer u werkt met een heftruck en voorzetapparatuur dan wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat de apparatuur nog voldoet aan de gestelde eisen. Wij onderzoeken dit graag voor u en verlenen service aan elk merk voorzetapparatuur

Het onderhoud aan uw heftruckvoorzetapparatuur

Wanneer u uw apparatuur nu bij ons gekocht heeft of niet, wij verrichten graag het onderhoud aan uw heftruck voorzetapparatuur. Zo bent u er van verzekerd dat uw apparatuur voldoet aan alle eisen en dat uw werknemers veilig aan het werk kunnen. Dit is de service van Lift Truck Attachments B.V. Voor service en onderhoud aan uw voorzetapparatuur beschikken wij over:

  • Eigen technische dienst voor de gehele Benelux;
  • Telefonische helpdesk voor de monteurs;
  • Een uitgebreide reparatie- en revisiewerkplaats;
  • Een uitgebreid onderdelenmagazijn.

Daarnaast beschikken wij over een eigen verhuurafdeling voor de lange en de korte termijn, mocht het onderhoud aan uw heftruckvoorzetapparatuur langer duren dan kunnen wij deze periode overbruggen.

Meer informatie

Wanneer u interesse heeft om het onderhoud aan uw heftruckvoorzetapparatuur door Lift Truck Attachments B.V. Drunen uit te laten voeren, dan kunt u gemakkelijk een offerte aanvragen. Bel vandaag nog naar telefoonnummer: +31(0)73 640.00.52 en wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de staat van uw apparatuur.

Neem nu contact met ons op!

LTA Benelux